Aurawhite-Gold-Series-400px

DAFTAR DROSPSHIP VIP “SHAKE2 UOLSS” & SERTAI CABARAN UNTUK TOP AGEN AURAWHITE

daftar-sekarang-aurawhite-dropship
Terima kasih kerana berminat mendaftar sebagai Dropship Shake2uolss. Kami di Aurawhite Global Sdn Bhd amat berbesar hati menerima kehadiran anda sebagai agen kami.

DAFTAR SEBAGAI DROPSHIP

Anda daftar sebagai dropship. Anda sebagai dropshipper akan ambil tempahan dari pelanggan. Kami di AuraWhite akan buat penghantaran produk kepada pelanggan anda.

Anda juga boleh dapatkan stok dari Aurawhite HQ (Bandar Mahkota Cheras, KL)
dropship circle
Daftar sebagai Agen atau dropship sebelum 5 Disember 2018 & anda layak untuk dapatkan :-
  • Workshop Agen Aurawhite (Bernilai RM150)
  • Sertai Group VIP Shake2uols (Bernilai RM400)
  • Sertai Cabaran menang hadiah bernilai RM10,000 untuk jualan agen tertinggi.

PAKEJ DROPSHIP

Dengan yuran pendaftaran serendah RM49, anda layak untuk jadi agen produk-produk Aura White mempunyai keuntungan bermula RM20 hingga RM40 setiap jualan produk.

Anda berpotensi menjana RM1000.00 hingga RM10,000 sebulan.
parcel sparkle 02
dropship barang banyak
dropship barang banyak 2

NANTI DULU

Kami sekarang tengah buat offer giler kentang. Untuk 100 orang pertama, anda layak untuk daftar dropship secara PERCUMA.

Ya, PERCUMA. Serius tak tipu.

Term of terminations:-
Anda akan di'terminate' sebagai agen Aura White jika :-

1) Agen-agen & dropship menjual produk-produk Aura White di bawah harga yang ditetapkan oleh Aura White. Permainan harga akan menyusahkan banyak pihak, jadi kami akan terminate serta merta agen-agen seperti ini.

2) Tiada membeli stok agen atau tempah dropship selama sebulan. Kami hanya kekalkan agen yang betul-betul serius sahaja. Jika tiada agen tak restok atau tempah dropship, kami akan remove ID anda dalam sistem & dari group Aura White SHAKE2UOLLSS. Jika anda nak kembali sebagai agen, perlu mendaftar kembali dari kosong.

3) Gunakan resource dari Aura White untuk mempromosi produk lain. Di Aura White kami akan bekalkan tools-tools, gambar-gambar & testimoni-testimoni & gambar-gambar duta-duta Aura White.Jika kami dapati anda gunakan resource ini untuk promosikan produk lain juga akan diterminate sebagai agen serta merta.

Jika anda setuju dengan syarat-syarat & terma-terma kami. Tahniah anda layak jadi Agen Dropship Aura White. Sila daftar sebagai agen kami.

ISI BORANG DI BAWAH UNTUK DAFTAR